Відомий російський художник Сергій Йолкін в новій карикатурі зобразив тугу російського президента Володимира Путіна за "кремлівським престолом", який неминуче доведеться звільнити.

путін
путін

Про це повідомляє enovosty.com.

Художник зобразив російського президента, який журиться через свій украй низький рейтинг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він сидить за піаніно і "оплакує" свою сумну долю рядками із відомої народної пісні, переписавши її під ситуацію: "Чорний рейтинг, чому ж ти в'эшся, над моєю головою", - виводить Путін на карикатурі художника.

Варто додати, що відповідно з даними закритих опитувань Фонду "Громадська думка", рейтинг глави Кремля Володимира Путіна в Магаданській області становить 36 відсотків, що в цілому по Російській Федерації – 48%.

Путін
Путін

Нагадаємо, президент країни-агресора привітав Аллу Пугачову з 70-річчям, що обернулося шквалом знущань в соціальних мережах. Російський лідер прибув на свято і розсипався в привітаннях перед Аллою Пугачовою, яку він називав покорителькою естрадного Олімпу і володаркою всенародної слави і любові.

Уривки з промови Путіна і подробиці дійства опублікував на своїй сторінці в Twitter кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов, який також виклав і спільне фото Алли Борисівни і господаря Кремля.

Путін з Пугачовою

В результаті саме це фото зіграло злий жарт з Путіним, оскільки його зовнішній вигляд викликав шквал насмішок з боку користувачів. Вони відзначили, що російський президент явно відвідував пластичного хірурга перед походом на свято до Пугачової.

В ході привітання Путін сказав: "Талант і неординарні вокальні дані, яскравий артистичний темперамент і працездатність підняли вас на вершину естрадного Олімпу, здобули справді всенародну славу".

Путін

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ. На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Також "Знай.uа" писав, що в російському Волгограді військового пенсіонера "кинули". Йому відмовились визнати військову службу в “ДНР”, пояснивши це тим, що такої держави за міжнародним правом не існує.