Глава модельного дому Chanel покійний Карл Лагерфельд задовго до смерті передбачав небезпечне для інших держав майбутнє російського президента Володимира Путіна.

Карл Лагерфельд

Про це повідомляє Рoliteka.

Як стало відомо, у 2012 році всесвітньо відомий модельєр відправився до редакції газети Metro в Парижі. На той момент він працював головним редактором видання Metro World News. Журналісти з Росії запропонували Карлу Лагерфельду зобразити Володимира Путіна. Як виявилося пізніше, портрет глави держави-окупанта став справжнім пророцтвом.

На аркуші паперу Карл Лагерфельд з вражаючою точністю зобразив главу Росії у великій короні, яка і зайняла більшу частину карикатури. Швидше за все, таким чином модельєр відобразив внутрішню сутність Путіна – марнославного лідера. Варто відзначити, що тоді художник захопився особистістю президента. Як виявилося, Володимир Путін став натхненником для Лагерфельда.

"Це чоловік, який може правити Росією так довго, як він цього захоче", – казав тоді дизайнер.

Підсвідоме пророцтво модельєра почало справджуватися в 2014 році, коли Володимир Путін анексував Крим та окупував частини Донецької та Луганської областей.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Дії росіян стали одкровенням для всього міжнародного співтовариства. Світовій громадськості стало зрозуміло, що президент Росії страждає яскраво вираженою манією величі і імперськими амбіціями, відбитим в короні від Карла Лагерфельда. Увесь світ відкрито звинуватив Путіна в імперіалізмі.

Як відомо, президент Росії дійсно не планує йти з влади. Так в 2018 році росіяни обрали Володимира Путіна на четвертий президентський термін. По суті, політик править країною з 2000 року. Кремлівський диктатор ненадовго пустив в президентське крісло Дмитра Медведєва, який зайняв пост на один термін в 2008 році.

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

На відміну від Володимира Путіна, іншими чоловіками з Росії Карл Лагерфельд не дивує. Більш того, модельєр зазначив потворність росіян:

"Якби я був в Росії, то я б був лесбіянкою, тому що у вас дуже потворні чоловіки",- говорив кутур'є.

Нагадаємо, німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

Як повідомляв раніше Знай.ua, покійний глава модельного будинку Chanel Карл Лагерфельд ще 7 років тому передбачав небезпечні нахили російського президента Володимира Путіна.

Також Знай.ua писав про те, що у Франції, в передмісті Парижа Нантер на таємній церемонії був кремований модельер Карл Лагерфельд.