Президент Володимир Зеленський допускає і навіть розгляне можливість співпраці з екс-президентом Грузії, колишнім головою Одеської області Михайлом Саакашвілі. До речі, йому нещодавно повернули українське громадянство. Таку заяву оприлюднив представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук в ефірі телеканалу NewsOne у понеділок, 3 червня.

Володимир і Олена Зеленські
Володимир і Олена Зеленські

Політик зазначив, що команда глави держави наразі ще формується. Однак питання приєднання до неї Саакашвілі буде обговорюватися. Планується залучати якомога більше креативних і цікавих людей з новими ідеями і підходами.

Міхеіл Саакашвілі читає лекцію
Міхеіл Саакашвілі читає лекцію

"Що стосується Саакашвілі, це питання буде обговорюватися", - сказав Стефанчук.

Варто зазначити, що у останньому інтерв’ю Саакашвілі показав свій нещодавно побудований будинок в Києві. І розповів про мільйон, який пропонували йому, щоб покинув Україну. Що знав про корупцію Порошенка, і чому мовчав. І чи готовий стати новим українським прем'єром.

Політик розповів, що спочатку погрожували йому опублікувати інтимне відео, а коли це не подіяло, запропонували гроші. Саакашвілі обіцяли, якщо покине Україну, отримає 1 мільйон доларів, а коли це не подіяло, ставки зросли до 2 і 3 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Міхеіл Саакашвілі, в якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти в Україну і про свої найближчі плани.

Як повідомляв портал Знай.uа, Саакашвілі пригадав, як його шантажували інтимним відео: "Я їх послав".

Також Знай.uа писав, Зеленський подасть до Ради законопроект про незаконне збагачення: стало відомо коли.