Польський президент Анджей Дуда на майбутній зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським у столиці Євросоюзу повинен озвучити свої очікування з приводу рішення історичного конфлікту між державами.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За даними глави кабінету президента Польщі Кшиштофа Щерского, під час зустрічі Дуда в першу чергу хоче дізнатися про політичні плани нового лідера України, а також представить Зеленському "нашу оцінку польсько-українських стосунків, що зараз мають два виміри".

Анджей Дуда
Анджей Дуда

"Вимір, що дуже нас зближує, тобто геополітичні інтереси, які об'єднують Польщу і Україну, а також громадські питання, тобто факт, що нині, як ніколи раніше, ми маємо дуже велику присутність українців у Польщі", — сказав Щерський.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, візит Зеленського до Брюсселю: названо головну мету першої закордонної поїздки президента.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський завтра зустрінеться з президентом Польщі у Брюсселі.

Знай.uа писав, в Польщі дівчина народила унікальних немовлят: такого лікарі ще не бачили.