Вперше засідання робочих груп у рамках Тристоронньої контактної групи вперше пройшли з конструктивом.

Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма у білоруській столиці.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

"Вперше засідання робочих груп пройшли конструктивно. Всі сторони хотіли знайти рішення. Тон дискусії був зовсім іншим, ніж це було досі. Ми приїхали з "дорожньою картою" від Президента України. Меседжі були такі, що глава держави дійсно хоче, щоб в цьому регіоні був мир. На засіданні Тристоронньої контактної групи я висловив ті побажання, які почув від Президента. Мені здається, всі почули, що українська сторона і зворотна сторона хочуть вирішувати ці проблеми. Тому була довіра один до одного", - зазначив Кучма.

Він також повідомив, що ТКГ обговорювала проблеми безпеки. Однією з домовленостей стала вказівка не тільки часу початку "режиму тиші", але і механізму його впровадження.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, зняття блокади з ОРДЛО: у Мінську пропозицію Кучми можуть втілити в реальність.

Як повідомляв Знай.uа Кучма подарував надію в'язням Кремля: питання почнуть вирішуватися.

Знай.uа писав, Зеленський назвав точну дату переговорів з Росією: "Ми хочемо все закінчити".