У четвер, 6 червня, президент Володимир Зеленський привітав журналістів з професійним святом і закликав писати виключно правду.

Про це він написав у Facebook.

За словами гаранта, в Україні багато талановитих журналістів і він цінує в них те, що вони "не дають розслабитися".

"Змушуєте завжди тримати себе в тонусі. За це я вам дякую. Дуже дякую. Прошу одне: продовжуйте так і далі, не давайте спуску нікому – ні теперішнім, ні колишнім, ні майбутнім", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Бо за вами має бути правда, лише правда і нічого, крім правди. З днем журналіста!", - емоційно привітав "акул пера" слуга народу.

Нагадаємо, прес-секретар президента Володимира Зеленського потрапила у скандал із "5 каналом" та відповіла на закиди журналістів телеканалу, який пов'язують із колишнім главою держави Петром Порошенком, на своїй сторінці у Twitter.

Причиною перепалки стало те, що "5 канал" запитав у Мендель, чи буде її твіт про зустріч Зеленського з єврокомісаром Валдісом Домбровскісом переведений українською мовою з англійської, щоб "не виникало "мєня нє так понялі, журналісти нєправільно пєрєвєлі". У відповідь прес-секретар порадила каналу звернути увагу на сторінку Адміністрації Президента і заявила, що може почати писати хоч суржиком.

Пізніше Мендель пояснила, що твіт був жартом і вона не мала на меті сваритися.

В коментарях "5 канал" написав: "Вибачте, а українською буде? Щоб не виникало "мєня нє так понялі, журналісти нєправільно пєрєвєлі". Спасибо".

Мендель порадила каналу перейти на офіційний акаунт Адміністрації Президента в Twitter, а також написала: "Можу почати суржиком, спеціально для "5 каналу".

Як повідомляв раніше Знай.ua, український олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.