Лідер партії "Голос" і вокаліст Святослав Вакарчук розповів про своє особисте і ставлення партії до легалізації медичного канабісу, проституції та ЛГБТ-спільноти. Відповідні питання, він прояснив в ефірі каналу Україна.

Першим він прояснив питання щодо ставлення до ЛГБТ-спільноти та можливого дозволу на одностатеві шлюби.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У нас країна рівних прав і рівних можливостей", - зазначив він.

Крім того, він частково підтримав використання канабісу в медичних цілях і пояснив, що "все, що рятує життя людей, або лікує їх, потребує підтримки".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вакарчук спробував змістити увагу на питанні можливої легалізації проституції в Україні. Він зазначив, що на даний момент важливо відновити справедливість в українських судах, "якщо ми зробимо це, то всі інші питання будуть врегульовані".

Також політик зупинився на проблематиці введення в Україні цивілізованого ринку землі.

Окремо він наголосив, що підтримує можливість продажу землі, але підкреслив, що необхідно опрацювати всі механізми, щоб малі фермери та приватні власники землі не постраждали.

"Потрібно зробити справедливий, відкритий ринок землі, за це виступає партія "Голос", - резюмував він.

Нагадаємо, Вакарчук зізнався, з ким і за які гроші йде в Раду.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича.

Також Знай. ua писав, що скільки "наспівав" Вакарчук до створення Голосу.