Всього за місяць каденції, команда на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським добилася зниження ціни на газ відразу на 7%.

Про це повідомляють "Акценти".

Пропагандистська машина олігарха Порошенка волала в усі щілини, що знизити ціну на газ неможливо. Зеленському знадобилося менше місяця, щоб розробити нову формулу. НАК "Нафтогаз України" за дорученням президента України розрахувала нову ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів за покладання спеціальних обов'язків на червень - вона складе 5553 гривні 89 копійок за тисячу кубометрів.

"Таким чином, у червні ціна газу, за якою "Нафтогаз" продає його газбутам і постачає споживачам за ПСО, зменшиться на 7,3% або на 436,11 грн, порівняно з травнем", - відзначили в прес-службі "Нафтогазу".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наголошується, що ціна на газ буде поступово зменшуватися, в кінцевому рахунку, вона повинна бути на 50% нижче, ніж при режимі Порошенко.