В суботу, 15 червня, новообраний президент України Володимир Зеленський відвідав вчення морської охорони Держприкордонслужби, Нацгвардії, ДСНС і Нацполилиции, які проводили в Азовському морі. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

20 одиниць корабельно-катерного складу, вертоліт і два спецпідрозділи взяли участь у навчаннях з відбиття ворожої атаки на Маріуполь.

Учасники відпрацювали легенду, за якою судно-порушник з вибухонебезпечними речовинами рухалося у бік міста Маріуполь, ігноруючи попередження прикордонників. На перехоплення ворожого судна вирушили катери морської охорони ДПСУ і Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перекрили підступи до узбережжя. З повітря прикривав вертоліт Нацгвардії.

За підсумками навчань вдалося скинути вибухівку в море і затримати злочинців. Після цього небезпечний вантаж з води дістали водолази та знешкодили його.

У Маріуполі президент зустрівся з підприємцями і металургами, ознайомився з роботою машини безперервного лиття заготовок №4 на комбінаті імені Зота Ілліча.

Президент також взяв участь у відкритті нового Центру протимінної діяльності Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Зараз більше 7 тисяч кілометрів на підконтрольній уряду території Донеччини та Луганщини забруднено вибухонебезпечними предметами.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.