Президента Володимира Зеленського запросили стати гостем маршу на захист прав ЛГБТ-спільноти "Київпрайд", який пройде 23 червня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Володимира Зеленського запрошують стати першим президентом України, який вийде на Марш рівності і підтримає права людини. Ми поділяємо позицію президента України, що людина є найвищою цінністю, і держава повинна працювати для людини. 23 червня тисячі українок та українців вийдуть на Марш рівності з вірою у європейське майбутнє нашої країни. Ми були б раді бачити пана президента серед небайдужих до прав людини українців, адже саме він є гарантом додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина", - йдеться ц прес-релізі організаторів маршу.

В Адміністрації президента поки не коментували факт запрошення Володимира Зеленського на Марш рівності.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський поділився тим, що скаже Путіну під час їх зустрічі.

Також Знай.uа писав, Зеленський привіз з Німеччини хороші новини для заробітчан.