Президент України Володимир Зеленський провів екскурсію своїм кабінет в Адміністрації Президента. Він зазначив, що невдовзі лібералізує правила відвідування АП для звичайних українців та іноземців.

Про це повідомляє УП.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потім Зеленський провів групу журналістів до свого кабінету, при цьому він зазначив, що не знає, чи має право показувати стороннім своє робоче місце.

У кабінеті Зеленський продемонстрував спеціальний телефон, який жартівливо назвав "айфоном", для прямого зв'язку з главами відомств, силовиками й працівниками Адміністрації президента.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами президента, він не проводить щоденні наради у своєму кабінеті, а в разі виникнення будь-яких питань до нього можуть звернутися безпосередньо: "У мене відкриті двері, вони ходять як через прохідний двір".

Зеленський також показав журналістам президентську перукарню. У кімнаті, яку він охарактеризував як "прикол", можна навіть прийняти душ. Також Зеленський під час неформальної зустрічі з журналістами в АП заявив, що планує з часом перемістити Адміністрацію президента з центру Києва, а на вулиці Банковій створити художній музей.

"Я дуже цього (переїзду. - Ред.) хочу. Головна для мене зараз проблема - це терміни. Тому що будувати з самого початку - це неможливо. Тут не можна перебувати, я збожеволію", - зазначив президент.

Зеленський заявив, що з будівлі на Банковій вийде чудовий музей.

"Є дуже багато картин, які люди не можуть побачити через те, що просто немає місця. У запасниках воно знаходиться. Прикольно?", - сказав він.

Коли запитали, скільки працівників він залишить в Адміністрації, адже зараз працює 420 осіб, Зеленський відповів: "Ох, ви біжите попереду ... Я сьогодні дещо підписав з приводу переформування Адміністрації - ви побачите, буде менше людей".

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, Батько Гандзюк написав емоційного листа Зеленському: "У нас тільки одна мета".