Скандальний український журналіст Анатолій Шарій заявив про те, що знайшли передсмертну записку народного депутата Дмитра Тимчука. На своїй сторінці у Facebook він опублікував, як нібито виглядав текст записки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вибачте мене. Я поширював наклеп. Я не думав, що ця мерзота на адресу інших людей, тиражована на підконтрольних мені смітниках, будь-яким чином відобразиться на моєму власному житті. Але тепер муки совісті стали просто нестерпними. Вибачте мене", - відтворює Шарій нібито передсмертну записку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Проте ніяких фотографій або інших доказів реальності даної записки Анатолій не надав.

"П. С. якщо ви повірите в чистку зарядженого зброї і випадковий постріл, згадайте, що вам багато років парили мене як потужного військового фахівця. Завжди ваш. Тимчук. Швидше за все, записку від громадськості приховають", - резюмував Шарій.

Раніше повідомлялося, що у поліції повідомили, що з квартири загиблого зникли ювелірні вироби.

"В ході проведення слідчих дій особа, близька до загиблого народного депутата, заявила про ймовірну відсутність кількох ювелірних виробів", - йдеться в повідомленні.

Дмитро Тимчук народився в російському місті Чита, але юність провів у Бердичеві Житомирської області. Закінчив факультет військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища. Проходив службу у військах протиповітряної оборони, з 2000 по 2012 рік працював у різних підрозділах Міноборони. З 2014 року був координатором групи "Інформаційний опір".

Нагадаємо, розкрилася скандальна правда про загибель Тимчука, про яку боялися говорити.

Як повідомляв Знай. ua, Тимчука "стерли" ще до загибелі. Нардепи допустили ганебну помилку.

Також Знай. ua писав, що із квартири загиблого нардепа Тимчука дещо зникло.