Відомий український комік, керівник "Мамахохотала" Роман Грищук вирішив піти у велику політику. На своїй сторінці в Facebook артист повідомив, щоб балотується в нардепи від партії "Слуга народу".

"В мене за спиною немає адмінресурсу і договорняків, але є репутація, принципи і команда однодумців. Впевнений, що мої шанси пройти в Раду цілком реальні і я зможу щось змінити. Я народився в Києві і прожив тут усе життя. Я навчався у Солом'янському районі, закохався тут і зробив пропозицію. Саме тут була моя перша зйомна квартира і перший маленький офіс студії Мамахохотала. Тому питання з округом не стояв - я йду по 222 округу. Це Солом'янський район, Відрадний, Чоколівка, КПІ, НАУ, Жуляни", - написав Грищук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Друзья, у меня большие новости. Я иду в народные депутаты. Сейчас в стране сложились уникальные условия — впервые за...

Geplaatst door Грищук Рома op Vrijdag 21 juni 2019

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, шоумен запросив однодумців приєднається до своєї команди.

"Всіх бажаючих приєднатися до команди запрошую сьогодні (21 червня) на 19:00 зустрітися на Площі Знань КПІ. Поспілкуємося у неформальній обстановці, обговорити стратегію перемоги. Зробимо разом! ", - підсумував Грищук.

Нагадаємо, Зеленського розповіли, чи об'єднається "Слуга народу" з "Голосом" Вакарчук.

Раніше Знай.uа повідомляв, спливло давнє "пророцтво" про "Слузі народу".

Також Знай.uа писав, улюблений режисер "Квартал 95" після "Сватів" взявся за новий фільм.