Секретар РНБО Олександр Данилюк сказав, що не бачить впливу бізнесмена Ігоря Коломойського на президента України Володимира Зеленського.

"Я у своїй роботі такого впливу не бачу. Є люди, які асоціюються з Коломойським по минулій роботі, хтось по іншим зв'язкам. Вони є і в списку (партії "Слуга народу", – ред.). Але я безпосереднього впливу Коломойського на Зеленського не бачу", - заявив Данилюк в інтерв'ю "Українській правді".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він також уточнив, що керівник Офісу президента Андрій Богдан, якого вважають адвокатом Коломойського, зараз проводить самостійну політику.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Він вже не адвокат Коломойського. Зараз він проводить самостійну політику. Якщо б він цього не робив, я думаю, що президент Зеленський швидко б цю ситуацію виправив", - запевнив Данилюк.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, скільки грошей Порошенко "витягнув" з Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Данилюк розповів, як можна вирішити проблему контрабанди.

Також портал Знай.uа писав, Олександр Данилюк вважає зустріч Зеленського з Путіним реальною.