По 211 округу в Києві від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" у ВР йде секретар Київради Володимир Прокопів.

Про це повідомляє КиевVласть.

Зараз округ 211 завалений бордами, які рекламують інтерв'ю секретаря Київради виданню "Великий Київ". Видання раніше належало Прокопіву, але перед початком кампанії його передали Віталію Усенку, видавцеві безкоштовних газет "Метро Київ" і "Дарницькі вєсті".

Прокопів курирував роботу штабу кандидата в президенти Порошенка на 211 окрузі. І 211 округ став одним з чотирьох київських округів, де в першому турі 31 березня Порошенко обігнав Володимира Зеленського. Втім, у другому турі на всіх округах Києва переміг чинний президент Зеленський.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Варто відзначити, що Прокопів входить в т. зв. орбіту впливу заступник голови парламентської фракції "Блоку Петра Порошенко" Сергія Березенко, який, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, фігурував у кримінальних провадженнях щодо можливого підкупу виборців штабом Порошенка. Також Прокопів по всьому Києву курирував агітаційну сітку штабу Порошенка. А в 2015 році ходили розмови, що Прокопів очолить замість Березенко Державне управління справами, але не склалося.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", суд скасував скандальний указ Порошенка.

Також "Знай.uа" писав про те, що Порошенко раптово "записався в друзі" Зеленського.