Не так давно Президент України Володимир Зеленський давав клятвені обіцянки, що кортежів, які так заважають звичному ритму життя українців, більше не буде. Він готовий був стояти в пробках і навіть переносити Офіс Президента в те місце, де колони автомобілів не завадять простим людям.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однак, зараз в українців виникли питання до гаранта, так як 11 липня кортеж з 9 автомобілів паралізував рух на Позняках в Києві. У мережі з'явилося відео того, як машини рухались по вулиці Григоренка. Відзначається, що світлофори не працювали, тому звичайним пішоходам теж доводилося чекати, поки кортеж проїде.

У Києві знову з’явилися кортежі. Так, ніби обіцяли, що цього не буде? Київ, проспект Григоренко Відео: Артур Кач

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 11 juli 2019

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

В коментарях україні по-різному реагують на таку пригоду:

"Спокійно, то слугу повезли", "Велосипед напевно зламався", "Вчора був у місті Бориспіль нічого не перекривали ... хоча завжди була д*па, як приїжджав президент", "Це був такий жарт, що у вас почуття гумору немає?", "Де видно, що це Зеленський? Всі тут ясновидці ? А може це відео з часів, коли на Григоренка кортеж Порошенка, збив хлопчика на велосипеді?", "Яка впевненість в тому, що це свіже відео, тобто знято вже за президентства Зеленського, та й в принципі, що саме він їхав?", "Обіцяти - не означаж одружитись"

В Управлінні державної охорони України повідомили, що кортеж, через який напередодні перекривали рух транспорту на проспекті Григоренка у Києві, належав делегації Молдови.

"Вчора ввечері, 11 липня, в зв'язку з забезпеченням безперешкодного проїзду в аеропорт автомобільного кортежу прем'єр-міністра Республіки Молдова Майї Санду, яка перебувала в Україні з робочим візитом, було тимчасово обмежено дорожній рух на окремих ділянках проспекту Петра Григоренка", - зазначили в Управлінні держохорони.

Нагадаємо, Зеленський відмінив парад до Дня Незалежності, українці вибухнули: "Феєрверки на крові, поки країна в *упі".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський запропонував Путіну новий формат переговорів за участю президента США Дональда Трампа.

Також Знай.ua писав, у Зеленського запропонували перейменувати Росію на Московію.