Шоумен та відомий телеведучий Сергій Притула заявив, що йде в політику. Він балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах від партії співака Святослава Вакарчука "Голос". Притула погодився взяти участь у парламентських виборах у списку партії Вакарчука лише після довгих переговорів та вмовлянь.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула додав, що він почав перемовини щодо участі у Виборах ще восени минулого року. У той період шоумен вкотре висміяв Вакарчука за його нерішучість.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Моєму фінальному прийняттю рішення передували кілька місяців діалогу. Діалог розпочався ще минулої осені. Це був жовтень, здається, чи початок листопада, коли він мене набрав. Ця розмова насправді не повинна була віщувати нічого хорошого, тому що я якраз вчергове пройшовся у масмедіа по Святославу Івановичу в сенсі його нерішучості щодо можливого балотування. Славу це трохи зачепило, він набрав, сказав, що нам треба зустрітися, поспілкуватися. Каже: "Мені здається, що ми з тобою приблизно десь на одному полі, і притомним людям треба триматися разом", - сказав Притула.

Після цього Святослав Вакарчук зателефонував телеведучому в грудні 2018 року. Ця розмова не була результативною. Лідер гурту "Океан Ельзи" знову зв'язався з Притулою вже після оголошення результатів другого туру президентських виборів.

"Ми зустрічалися на неформальні бесіди. Слава приїжджав до мене додому в гості, ми годинами просиджували до ночі, спілкуючись... Намацували якісь спільні знаменники, дивилися в перспективу і було зрозуміло, що ці дві прямі, які раніше не перетиналися, з паралельних перетворюються на ті, що зійдуться в одній точці", - заявив Сергій Притула.

Шоумен також розповів, як опинився на 30-ому місці у списку партії "Голос", адже це місце не гарантує того, що Притула ввійде до Ради. Він зазначив, що таким чином мотивує українців голосувати за партію, а також себе.

"Я, як зайчик-пострибайчик, на тих милицях приїжджаю в партійний офіс "Голосу" і відчуваю там дуже здорову, класну атмосферу. Це мені нагадує якийсь пластовий табір чи що. Там всі – однодумці, всі підтримують один одного. Наш чат постійно розривається від ідей, від взаємопідтримки. "Я їду з агітацією туди. Хто зі мною?" – "Я, я, я". Всі зібралися, поїхали. Немає якогось перетягування ковдри один на одного" - резюмував Сергій Притула.

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського: "Тільки ще на акордеоні не зіграла".