Опозиційні партії у Верховній Раді можуть висунути свою кандидатуру на посаду віце-спікера парламенту. Про це заявив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Таким чином політик відповів на питання про кандидатуру на цю посаду одного з лідерів "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я можу повторити свою вже висловлену позицію, що опозиційним фракціям потрібно буде визначитися зі своїм статутом у парламенті і вирішити питання з кандидатурою на віце-спікера", – пояснив Разумков.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Голова "Слуги народу" зазначив, що віце-спікером парламенту має бути людина, "яка буде працювати, незалежно від перебування в опозиції, на інтереси України".

Нагадаємо, Разумков розповів про співпрацю з іншими партіями і підборі кандидатів в уряд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рябошапка прокоментував ймовірне призначення на посаду генпрокурора.

Також портал Знай.uа писав, що глава Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації.