Колишній президент України Петро Порошенко терміново покинув Україну слідом за своєю родиною. Він повідомляв про наміри вилетіти з рідної країни ще в п'ятницю, а здійснив задумане вже у неділю, 28 липня, передає Politeka.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Частина членів його сім'ї виїхала з України минулого тижня. Інша частина і він виїхали в неділю. Летіли в Стамбул", - зазначає один родини Порошенка.

При цьому до вильоту колишній гарант написав заяву, в якій відмовився від послуг державної охорони. Слідом за своєю родиною Петро Олексійович попрямував на відпочинок за кордон.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в прес-службі ДБР повідомили, що екс-президент Петро Порошенко фігурує в низці виробництв, хоча підозр йому не пред'являли. Однак, українці вже щосили прагнуть, щоб Аетр Олексійович відповів по всій строгості закону хоча б по одному з своїх злочинів.

Нагадаємо, Порошенко вирішив замолити гріхи, але українці не оцінили.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розніс в пух і прах ледачих прихильників Порошенко.

Також Знай. ua писав, що Порошенко "втік" від 11 справ ДБР, українці регочуть.