Колишній президент України Петро Порошенко відверто розповів про помилки, які він допускав під час перебування на посаді глави держави.

Про це Петро Порошенко розповів в одному з недавніх інтерв'ю для українських журналістів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В комунікаційній політиці. Це було слабке місце. В тому, що ми не захистилися від російської інформаційної агресії. Це було слабке місце. В тому, що ми не захистилися і ви не захистилися від фейкових новин. Тому що у нас не було механізму, ми були не готові до того, що Росія буде використовувати демократичні інструменти для боротьби проти демократії. Я винен", - зазначив Порошенко.

Коментуючи призначення заступником секретаря РНБО свого бізнес-партнера Олега Гладковського, який згодом став фігурантом журналістського розслідування, Порошенко сказав, що він був переконаний у тому, що управлінські якості Гладковського дозволять швидко виконати поставлені під час війни завдання.

У той же час він визнав, що призначення Гладковського було кадровою помилкою. Порошенко також зазначив, що скандал навколо Гладковського коштував йому рейтингових балів.

Нагадаємо, чому Порошенко втік з України і при чому тут Аваков.

Як повідомляв Знай.uа Євген Рибчинський попередив Зеленського про біду: "Україна піде в небуття".

Знай.uа писав, Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.