Президент України Володимир Зеленський привітав військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ на честь їхнього професійного свята. Так президент нагородив деяких військових медалями.

Про це йдеться на сайті Офісу глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вдячний усьому особовому складу Повітряних Сил за наполегливу, самовіддану службу, мужність та рішучість, виявлену під час виконання покладених завдань. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зеленський підкреслив, що це "свято мужніх людей, які вдень і вночі охороняють повітряний простір України, в складних умовах здійснюють бойові та навчальні вильоти, майстерно й оперативно перекидають повітрям на далекі відстані військовослужбовців, озброєння і техніку".

Водночас президент підписав указ про нагородження медаллю "За військову службу Україні" полковника Віталія Палагута, полковника Олександра Буряка, прапорщика Віктора Горохівського. Медаллю "За захист батьківщини нагороджені: старший солдат Володимир Вітвіцький, старший сержант Сергій Заїченко, майор Юрій Левинський, прапорщик Олександр Спільний і майор Ігор Філюшкін.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".