Представник президента у Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, коли відбудеться перше засідання Верхновной Ради нового скликання. За його словами, нові обличчя в парламенті можна буде побачити вже 3 вересня.

Так, новий склад Кабінету міністрів буде сформовано у перші дні роботи парламенту. Крім того, у перший день роботи Камбіну будуть озвучені нові призначення.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрей Герус
Андрей Герус

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Парламент збереться 3 вересня і, відповідно, після 3 вересня будуть призначення - ті або інші. На сьогоднішній день ми зайняті. Краще займатися чимось корисним, ніж вести переговори про майбутні призначення", - сказав Герус.

Нагадаємо, Абромавичус зробив скандальну заяву, навіть Зеленський здивується.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нефьодов вирішив долю "євроблях", українці завмерли в очікуванні.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський озвучив теми переговорів з Ердоганом.