Верховний суд України відновив арешт майна підприємства "Рівнеазот", що належить олігарху Дмитру Фірташу. Про це повідомляється у постанові суду, оприлюдненій у Єдиному реєстрі судових рішень.

Згідно з документом, суд частково задовольнив касаційну скаргу Промінвестбанку, скасувавши постанову судів попередніх інстанцій.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Касаційна скарга підлягає задоволенню частково, а оскаржувані судові рішення - скасуванню з передачею справи до суду першої інстанції зі стадії прийняття скарг приватного акціонерного товариства "Рівнеазот" на рішення та дії державного виконавця до розгляду", - сказано в рішенні.

Крім того, суд поновив арешт рахунків підприємства в банках "Кліринговий дім" та "Альянс".

Нагадаємо, Кличко у черговий раз зірвав засідання Київради.

Як повідомляв портал Знай.uа, звод Фірташа тоне в хімікатах, справжня екологічна катастрофа.

Також портал Знай.ua писав, адвокат Трампа знайшов слід Фірташа у справі проти президента США.