Колишній спікер Генерального штабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Волошин заявив, що генерал-лейтенант Володимир Кравченко, призначений новим командувачем Операції Об'єднаних сил на Донбасі (ООС), не віддасть ні п'яді української землі.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Владислава Волошина для українських журналістів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Генерал Володимир Кравченко

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я під його керівництвом служив недовго в АТО в 2015 році, але знаю його, по-перше, як порядного офіцера і генерала, як людину, яка завжди тримає слово. По-друге, він військовий професіонал, яких у армії дуже цінують. Його поважають підлеглі, цінує керівництво і командування", – додав він.

Як переконаний Волошин, Кравченко "дійсно буде чітко дотримуватися всіх законів, всіх розпоряджень та всіх наказів. Він не віддасть ні п'яді української землі".

Нагадаємо, все, що залишилося від мирного життя: житель Горлівки показав трагічне сьогодення Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа "Душили, били, примушували сказати...": колишній політв'язень Кремля викрив звірства путінських посіпак.

Знай.uа писав, ватажок "ДНР" Пушилін виступив з екстренною заявою: симетрична відповідь.