Стало відомо, що помічник кандидата в депутати Олександра Гончаренка від партії "Сила і честь" Олексій Шкільний погрожував дітям розстрілом через те, що вони проїхали на скейтбордах біля його машини. Про це повідомляє журналіст Ігор Колтунов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами журналіста, Шкільний поставив своє авто на пішохідному тротуарі, поруч з яким проїхали діти і підлітки на скейтах. Після цього власник машини почав погрожувати підліткам, що вистрілить у них з вікна, якщо вони ще хоч раз проїдуть тротуаром поруч з його машиною.

Співробітник ЗМІ вирішив втрутитися в події і підійшов до чоловіка з увімкненою камерою. А той дістав телескопічну палицю і спробував забрати телефон у журналіста, погрожуючи йому вбивством.

Варто відзначити, що на цьому конфлікт не завершився. Шкільний підігнав другу машину, мабуть, бажаючи продемонструвати свою важливість.

Geplaatst door Igor Koltunov op Donderdag 8 augustus 2019

"В цей раз Mersedes S500, держномер АА 7770 Е. Ну, спасибі що не виволік все своє майно з дому. Непробивний блатний номер "три семірочки" на Мерседесі зустрічається тоді, коли автомобіль - ментівський, а за фактом - допомагає неадекватам із структур піти від відповідальності", - сказав Ковтунів.

Geplaatst door Igor Koltunov op Donderdag 8 augustus 2019

Помічник кандидата в нардепи не заспокоївся і приїхав з'ясовувати стосунки прямо під офіс Колтунова в компанії свого друга. Журналіст заявив, що подав на Шкільного заяву.

Нагадаємо, що Смешко показав силу, забувши про честь.

Як повідомляв портал Знай.ua, довірена особа кандидата в народні депутати від партії "Сила і Честь" Олексій Шкільний потрапив у гучний скандал.

Також портал Знай.ua писав, що українці можуть залишити політиків-невдах без грошей.