З'явилася інформація щодо того, що приготував українцям Петро Порошенко на День Незалежності.

Офіс Президента Володимира Зеленського надав детальний план проведення головного заходу країни. Не так давно Володимир Олександрович заявляв, що ніякого військового параду не буде і свято пройде в новому формі і він дотримався свого слова.

День незалежності
День незалежності

Серед присутніх та почесних гостей, які візьмуть участь у цій події, значиться глава держави з родиною і сім'ї загиблих майданівців і бійців. Також будуть і ветерани АТО і ООС, завдання яких - покласти квіти на місце розстрілів і пов'яжуть синьо-жовті стрічки навколо.

Однак експрезидент Петро Порошенко вирішив внести свої корективи в проведення свята. Він запланував альтернативний "Марш захисників", організацією якого займаються націоналісти, які безпосередньо пов'язані з Порошенком. Нюанс в тому, що час з Банковою ніхто не погоджував, тому, не виключений перетин маршрутів, повідомляє портал Hyser.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У цілому, можна зробити висновок, що Петро Олексійович ще не відійшов від ролі глави держави і не вважає за необхідне ставити Офіс Президента до відома про свої плани і ніяких обговорень вести не збирається. Хоча радикали, у свою чергу, заявляють, що команда президента не погодила з ними свій план, при тому, що у них була зустріч із заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко і було піднято питання щодо того, щоб розвести у часі дані заходи, але він так і не зважився.

Нагадаємо, нова кримінальна справа у "скарбничці" Порошенка: виїхав з України за підробленими документами.

Як повідомляв Знай.uа ДБР оголосило про підозру двом топ-менеджерам банку Жеваго: мільярдні розтрати.

Також, Знай.uа писав, ДБР готує Парубію кримінальне майбутнє: що "зібрали" на екс-спікера Верховної Ради.