Сьогодні Петру Порошенко відправили дві повістки до слідчих. Прийти по ним він повинен на початку сентбря. До цього часу Порошенко встигне стати народним депутатом і окажтся під захистом депутатської недоторканності.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ігор Головань, адвокват Порошенко, подав клопотанням про те, що він пішов у відпустку на два тижні і мотивував "цим неможливість приходу Порошенко на наступний допит без адвоката до кінця цього тижня», - пояснив причину ситуації, що склалася юрист Андрій Портнов. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Головань також розповів, що він звертався до слідчого ГБР, щоб зміст допитів винесли на публіку, а це абсолютно незаконно. Деталі незавершеного слідства не можуть бути розголошені, це підсудна справа. За розголошення до цього сам Порошенко подавав в суд на Портнова. Тепер привід для судового позову просять у ГБР.

Нагадаємо, раніше ветерани АТО "засудили" Порошенка за дерибан армії.

Також Знай.ua писав, що у ДБР допитають Порошенка ще раз, але з детектром брехні.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що Порошенко влаштує українцям "пекельний День Незалежності".