Рубіж Володимира Зеленського в 100 днів президентства вже на підході і припадає він на 27 серпня. Багато хто вважає, що саме в цей час можна і треба робити перші висновки про нову людину у владі. Навіть більше того, певна частина українців вже встигла "закинути" гаранту Конституції звинувачення у невиконанні тих чи інших обіцянок, даних під час презиентской гонки, так і під час інавгурації.

Інавгурація Зеленського
Інавгурація Зеленського

На ці звинувачення вирішив відповісти відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він заступився за Володимира Зеленського, пояснивши, яку країну прийняв гарант після каденції Петра Порошенка.

"Останнім часом любителі шоколаду, почали голосно і пафосно кричати про те, що Зеленський за три місяці на посаді президента, практично нічого не зробив для України. Спеціально для цих любителів солодкого, я хочу нагадати, в якому стані Володимир Олександрович, прийняв нашу державу"

Далі Шнайдер наводить жахливі показники, які точно не роблять честі ексгаранту Петру Олексійовичу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За 5 років правеления Порошенко Україна посіла:
– перше місце в Європі за рівнем бідності.
– перше місце в Європі за темпами інфляції.
– перше місце в Європі за темпами зростання цін.
– перше місце в Європі за рівнем девальвації національної валюти.
– перше місце в рейтингу самих низьких європейських зарплат.
– перше місце в Європі за рівнем корупції.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ось саме в такому жалюгідному стані, Зеленський прийняв державу. На виправлення помилок попередньої влади, знадобиться певний час. Але я впевнений, що Володимир Олександрович впорається дуже швидко. Адже головне - це сила волі і щире бажання змінити Україну на краще. А ці самі якості, у нього присутні в повному обсязі." - переконаний Михайло.

В коментарях думки українців розділилися: одні підтримали Шнайдера, а інші відповіли, що не можна шукати причину в попередниках.

"Що Вас так кидає в крайнощі? Чому відразу любителі шоколаду, що це за така полярність або так, або сяк...!? Смішно стає.", "Я звичайно вибачаюся. Не вважайте за порохобота. Але отмазон, що минулі все розвалили, а нові нічого з-за цього не зробили дуже туп. Я б вказав просто те, що Зеленський тільки отримав Ради і може почати щось робити, але ніяк не кидати в попередників камені", "В перелік "досягнень" Порошенко слід додати і різницю (мабуть, найбільшу в світі), між мінімальною - 4000, і максимальною - 2 з половиною мільйони грн. офіційною зарплатою".

Нагадаємо, у ДБР допитають Порошенка ще раз, але з детектром брехні.

Раніше порал Знай.ua писав, що Зеленський "взяв за барки" бурштинову мафію, полетіли голови силовиків.

Також, Знай.ua повідомляв, що радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків.