Зі Світової організації торгівлі (СОТ) можуть вийти Сполучені Штати Америки. Президент США Дональд Трамп заявив, що його країна вийде тільки в тому випадку, якщо уряд побачить в цьому необхідність.

Про це стало відомо завдяки заяві Дональда Трампа американським журналістам.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми вийдемо, якщо нам доведеться зробити це", - розповів Дональд Трамп.

Президент підкреслив, що до його приходу до влади США програвали всі суперечки в СОТ, але тепер США виграють більшість суперечок, тому що у СОТ "знають, що у них під ногами не дуже-то твердий грунт".

Він пояснив, що в СОТ роками давали привілеї таким країнам як Китай та Індія, забуваючи при цьому про інтереси США. У 2018 році в інтерв'ю Fox News президент стверджував, що СОТ "було створено, щоб приносити вигоду всім, крім нас".

Нагадаємо, у Росії стався ядерний вибух: небо залило помаранчевим кольором, термінова заява.

Як повідомляв Знай.uа небо у клітинку, друзі у смужку: екс-радника Обами кинуть за ґрати за співпрацю з Януковичем.

Знай.uа писав, пропагандисти Путіна жорстко осоромилися через фейк про Зеленского: навіть для Кремля це занадто.