У партії українського президента Володимира Зеленського мають намір відмінити депутатську недоторканність і розширити перелік підстав для дострокового звільнення народних депутатів.

Цю інформацію повідомив під час брифінгу представник президента у Верховній Раді, член партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук.

Руслан Стефанчук
Руслан Стефанчук

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Стефанчука, скасування депутатської недоторканності - першочергова конституційна ініціатива партії "Слуга народу". Також представник Зеленського в Раді заявив про необхідність встановлення додаткових підстав для втрати депутатом мандата - за прогул та кнопкодавство.

Партія Слуга народу

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Зеленський підписав указ №598/2019, в якому йдеться: "Звільнити Литвиненко Олександра Валерійовича з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України". Він датується 13 серпня.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названі умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.