Колишній український президент Петро Порошенко в електронній декларації називає себе чинним главою держави.

Варто відзначити, що декларацію екс-глава держави подав 7 серпня. Там Порошенко зазначив, що його місцем роботи є Адміністрація президента, а займаною посадою - президент України.

Чудова новина!

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також в декларації зазначено багато іншої цікавої інформації. Так, згідно з документом, колишній президент України в останні місяці отримав 150 мільйонів гривень дивідендів від корпоративного інвестиційного фонду "Прайм Ессетс Кепітал" та акціонерного товариства "Міжнародний інвестиційний банк".

Нагадаємо, що колишній президент України Петро Порошенко розпочав збір підписів у депутатів з БПП під конституційним поданням, в якому він хоче визнати недійсним закон про Державне бюро розслідувань, так як за Конституцією президент не має права призначити главу ДБР. Про це повідомив юрист Андрій Портнов.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.