Заступник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Юрій Костюк розповів, як команда "Слуги народу" збирається тісним колом увечері на кухні і пише гуманітарну стратегію.

Про це він розповів у великому інтерв'ю для "Громадського".

"Як буде ця стратегія формуватися — не один Володимир пише і не разом зі мною чи з президентом ми збираємося тісним колом увечері на кухні і пишемо якусь гуманітарну стратегію". Юрій Костюк

Юрій Костюк

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Костюк наголосив, що для того, аби будувати будь-яку політику, повинен бути фундамент, з якого зрозуміло, куди рухається команда.

[quote author="Юрій Костюк"]"Ми — як директорат і як офіс президента України. Це була пропозиція Володимира

Нагадаємо, що колишній президент України Петро Порошенко розпочав збір підписів у депутатів з БПП під конституційним поданням, в якому він хоче визнати недійсним закон про Державне бюро розслідувань, так як за Конституцією президент не має права призначити главу ДБР.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.