Передовий пропагандист Кремля Володимир Соловйов отримав на свою адресу гнівні повідомлення навіть від власних співвітчизників за нахабні нападки на президента України Володимира Зеленського.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Телеведучий Соловйов у своєму Twitter зробив обурливе заяву про українського президента. Рупор Кремля написав, що Зеленський "виглядає омерзительнее Порошенко, тому що намагається прирівняти Голодомор до Голокосту.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Таким чином, Соловйов відреагував на прохання Зеленського Нетаньяху визнати Голодомор актом геноциду українського народу.

"Омерзительнее Вас ніхто не виглядає", "Ви виглядаєте набагато гірше", "Ну не Вам, Володимире, говорити про "омерзительнее", "Соловйов, намагається прирівняти Зеленського до Порошенка, виглядає навіть омерзительнее… хоча ні, ніхто омерзительнее Соловйова в голову не приходить. Ваші ідеї, громадяни? Хто на світі всіх "мерзлее"?", "Але не омерзительнее, ніж ти", "Телеведучий, намагається прирівняти себе до світил свободи слова, виглядає навіть омерзительнее Геббельса", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, виття Соловйова про Кримському мосту розлютив мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Радник "Слуги народу" Зеленського Потураєв розповів, навіщо президенту РосСМИ.

Також Знай. ua писав, що у мережі знайшли "рідного брата" Путіна.