Хоча Петро Порошенко вже кілька місяців, як не є Президентом України і його на цій посаді гідно змінив Володимир Зеленський, але ті "подарунки", які Петро Олексійович залишив після себе, ще довго будуть відгукуватися луною по всій країні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Один з таких "подарунків" показав український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На цей раз мова піде про такого собі Андрія Челомбітко, який "працює" на благо батьківщини, займаючи посаду головного фітосанітарного інспектора України. Крім усього іншого, пан Андрій є дуже хитрим чиновником:

"Андрій Федорович просто еталонний чиновник епохи Петра Олексійовича. При зарплаті близько десяти тисяч гривень на місяць, Андрій володіє величезним 2-х поверховим котеджем під Києвом... вартістю більше мільйона доларів. Крім цього, у нього кілька престижних машин і кілька квартир у Києві. Будинок і квартири, природно зареєстровані на дружину нашого "героя". А машини на тестя. Адже, згідно декларації, Андрій Федорович бідний, як церковна миша."

За запевненням самого Челомбітко, він знімає кімнату в гуртожитку і живе на нещасних 8 тисяч гривень.

"Типовий представник команди Порошенка. По паперах просто жебрак, а за фактом - доларовий миллонер. А скільки таких чиновників, залишив після себе Петро Олексійович? Сотні? Тисячі? Скільки ще такі персонажі, будуть наводити свої порядки в нашій державі?"

Шнайдер сподівається, що Володимир Зеленський візьметься за цю "банду" і нарешті наведе порядок у спадщині Порошенка.

В коментарях українці висловили своє оціночне судження з даної ситуації:

"Чому досі не займаються? Чого чекаємо?", "Всі по одному лекалу - запливші жиром охреневшие мерзоти", "Всі ці хлопці дуже схожі. Їх наймали на роботу по вазі?", "Треба перевірити всіх родичів на їх доходи і конфіскувати і покарати за шахрайство", "На жаль в останні роки всі чиновники, прокурори, судді стали підприємцями. Почали торгувати совістю, неправедними рішеннями і продавати свої послуги по вирішенню питань."

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, спадщина Порошенка розбило серця українцям, нам так не жити.

Також Знай.uа писав про те, кохана Богдана Анастасія Слічна повідала про ревнощі до Зеленського.