У той час, як у країні війна, колишній президент України, а нині парламентар Петро Порошенко з дітьми та дружиною відправились на елітну риболовлю до Європи.

Як стало відомо, родина Порошенка полетіла до Норвегії,де зупинилась у містечку Олесуни ( Ålesund ). Воно славиться на увесь світ своїм риболовецьким туризмом.

Про це повідомляє "Корупція.Інфо".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо експрезидента України бачили відразу ж після прибуття чартерним рейсом в місцевому аеропорту "Вігра".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Він прилетів в неділю 18 числа о 12:26 за місцевим часом з Києва, аеропорт "Жуляни". Чартерним Bombardier Learjet 60 з бортовим номером T7-ISH", – повідомив очевидець.

Інших подробиць перебування Порошенка в Норвегії джерела не повідомили.

На цьому ж борту Петро Порошенко був помічений ще в березні 2016 року, коли здійснював переліт на приватному літаку Bombardier Learjet 60XR з бортовим номером T7-ISH в Малагу.

Нагадаємо, Порошенка знову викликали на допит, цього разу колишній президент може навіть пройти детектор брехні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, суддя Чернушенко "злив" Порошенка.

Також портал Знай.ua писав, що нова кримінальна справа у "скарбничці" Порошенка: виїхав з України за підробленими документами.