3 вересня в Державному бюро розслідувань повинен пройти черговий допит екс-президента України Петра Порошенка, який наразі залишив країну і, за даними ЗМІ, знаходиться в Норвегії.

Цю інформацію повідомив перший заступник керівника адміністрації президента часів Віктора Януковича, юрист Андрій Портнов в особистому Telegram-каналі.

"У вівторок, 3 вересня 2019 року, о 10:00 ваш наступний допит у слідчого, Петро Олексійович. Явка обов'язкова, інакше - привід".

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше юрист повідомляв, що адвокат Порошенка подав клопотання про відпустку, мотивуючи цим неможливість присутності Порошенка на допиті в найближчі два тижні. Згідно з цим, за інформацією Портнова, екс-президент отримав дві повістки на допити в вересні.

Нагадаємо, Порошенка знову викликали на допит, цього разу колишній президент може навіть пройти детектор брехні.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, суддя Чернушенко "злив" Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що нову кримінальну справу у "скарбничці" Порошенко: виїхав з України за підробленими документами.