Відомий український бізнесмен, олігарх Рінат Ахметов на гроші, отримані від реалізації схеми "Роттердам+" побудував собі у 35 км від української столиці палац.

Про це стало відомо завдяки повідомленням BIHUS info.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В матеріалі Марії Землянської міститься нагадування про те, що, згідно з даними НАБУ і САП, на схемі "Роттердам+" заробляли компанії Ахметова. Площа, якою володіє він недалеко від столиці — 12 тисяч квадратних метрів — це площа цілого каскаду будинків і величезного палацу.

"Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми — справи Ахметова йдуть вгору", — зазначають автори сюжету, відзначаючи, що олігархові підозр ніхто не пред'являє.

25 гектарів лісу. Ландшафтний дизайн. Кілька будівель. У центрі – симетричний палац. Кілька гаражів. Альтанки, доріжки. Будівництво триває. Так описують журналісти володіння Ахметова.

Вони порівняли це "королівство" з Межигір'ям, будинками Петра Порошенка та Віктора Медведчука. Порівняння виявилося не на користь останніх. Єдиний, чиї володіння виявилися "крутіше" ахметовських – Юрій Іванющенко (Єнакіївський). Однак він знаходиться в розшуку. Бо в "параді розкоші" Ахметов переміг. Земля належить компанії бізнесмена, а знання проходить по документах як реабілітаційний оздоровчий комплекс.

Нагадаємо, Зеленський завдав нищівного удару по Ахметову.

Як повідомляв Знай.uа дело "Роттердам+": дружок Порошенка спритно уникнув правосуддя, за нього візьмется Інтерпол.

Знай.uа писав, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави і звільнити тренера "Динамо".