Президент України Володимир Зеленський подякував прем'єру Канади Джастіну Трюдо за його позицію. Як відомо, він наполягає на тому, що повернення Росії до формату "Великої вісімки" неможливе в умовах агресії на Донбасі і окупації Криму.

Саме про це сьогодні розмовляли по телефону Зеленський і Трюдо, йдеться на сайті президента України.

Джастін Трюдо
Джастін Трюдо

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як зазначив у розмові Володимир Зеленський, в ситуації, коли продовжують гинути українці, необхідно не повертати Росію до "Сімки", а змушувати її виконувати свої зобов'язання.

Український президент подякував Трюдо за готовність дотримуватися тієї ж принципової позиції про неприйнятність повернення РФ до формату G8, яку він продемонстрував ще під час минулорічного саміту G7 в Канаді.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Британії Борисом Джонсоном.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8: Захарова впала в істерику.

Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського знайшли нового генпрокурора.