Цілком можливо, що вже на першому засіданні нової Верховної Ради народні депутати проголосують за новий уряд.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами голови підготовчої депутатської групи та кандидата №1 на посаду спікера Верховної Ради 9-го скликання Дмитра Разумкова, 23 серпня депутати визначаться з порядком денним першого робочого засідання: чи будуть вони у наступний четвер розглядати питання обрання уряду чи ні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше соратники Володимира Зеленського заявляли про те, що хочуть скоротити посади віце-прем'єрів, які не очолюють жодне відомство. Таких на сьогоднішній день чотири: Іванна Климпуш-Цинцадзе, Володимир Кістіон, В'ячеслав Кириленко і Павло Розенко.

В Слузі народу зазначили, що будуть формувати майбутнє уряд не за партійними квотами, а керуючись професіоналізмом кандидатів.

"Коли я дзвоню представникам інших партій і кажу: "Ви можете надати для шорт-листа нормальних кандидатів на міністрів?", вони кажуть: "А ми хочемо, щоб ви несли відповідальність, ми не дамо". Скажіть, це продержавна позиція або чисто політична спекуляція? Я не хочу називати прізвища, але я кажу: якщо є така позиція – нехай вони всі йдуть лісом, - заявив ймовірний глава майбутньої фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. -Це буде професійний уряд".

Нагадаємо, Зеленський запланував щось грандіозне на День Прапора.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.

Також Знай. ua писав, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна.