Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон зворушливо та яскраво привітав українців з Днем Незалежності. Заради цього він навіть заговорив українською мовою.

Відповідне відеозвернення з'явилося на офіційній сторінці відомства у Twitter (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

На ролику можна побачити промову Джонсона та його яскравий творчий подарунок для співробітникі посольства України у Великобританії.

Борис Джонсон
Борис Джонсон

Чудові новини!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, дипломати українською мовою процитували вірші пісні Тараса Петриненка "Україна", яку називають одним з духовних гімнів країни. На тлі звучала музика цього легендарного твору. В кінці ролика до привітань приєднався сам Борис Джонсон, сказавши: "Слава Україні!".

Нагадаємо, Зеленський тут же піддався критиці за свою думку.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8: Захарова впала в істерику.

Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського знайшли нового генпрокурора.