У п'ятницю, 23 серпня, на прес-брифінгу партія "Голос" звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням запропонувати зміни до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності.

Члени політсили Святослава Вакарчука вимагають у президента розпочати парламентську реформу, яка передбачає, крім зняття недоторканності, обмеження кількості депутатів до 300 і обмеження кількості перебування у Раді на дві каденції.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Голос" закликає почати війну з кнопкодаством і прогулами. За словами Вакарчука, депутатів, за якими фіксується понад 50% прогулів, варто позбавляти мандата.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, українцям показали тимчасовий склад президії Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, в МЗС дали поради Зеленському з приводу переговорів з Путіним.

Також Знай.uа писав про те, Разумков з команди Зеленського розповів про нову посади в Раді.