Лідер партії українського президента "Слуга народу" та ймовірний новий голова Верховної Ради України Дмитро Разумков обіцяв українцям "нову епоху" в житті держави.

Відповідну заяву він зробив у відеозверненні з нагоди Дня Незалежності України.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми з вами 28 років живемо на вільній землі і теоретично мали б використовувати весь її потенціал. Але цього не було. Старі політичні еліти протягом багатьох років фактично узурпували нашу з вами можливість розвиватися. І сьогодні нарешті ми маємо можливість побачити нову епоху. Епоху змін і можливостей для кожного". Дмитро Разумков

Разумков підкреслив, що після обрання Президента, Парламенту та Уряду його команда зробить так, що чиновники більше не будуть господарями світу, а будуть слугами народу.

З Днем незалежності, Україно! З початком епохи змін!

Geplaatst door Дмитрий Разумков op Vrijdag 23 augustus 2019

Напомним, у Зеленского анонсировали важный закон для ветеранов: "Без кормушки для чиновников".

Как сообщал Знай.uа, в "Слуге народа" происходят странные вещи вокруг Дубинского: Разумков объяснил, что не так с коллегой Зеленского.

Также Знай.uа писал, Разумков со "Слуги народа" назвал три главные реформы команды Зеленского: Супрун уже стоит нервничать.