Партія чинного президента України Володимира Зеленського зайняла більшу частину сесійної зали у Верховній Раді. Схему розсадки депутатів показав лідер політичної сили Дмитро Разумков.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За затвердженою схемою депутати від політсили "Слуга народу" повністю займуть перші дев'ять рядів від трибуни. Кілька місць їх буде трохи далі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

29 представників партії "Європейська солідарність" займуть місця праворуч від трибуни в дальній частині залу. Ззаду по центру розміщені 21 людина від "Голосу", 28 від "Батьківщини" і позафракційні нардепи. Зліва від трибуни будуть перебувати 48 депутатів від партії "Опозиційна платформа - За життя".

Документ був затверджений 20 серпня. Під ним стоїть підпис представників всіх політичних сил.

Наголошується, що в попередніх скликаннях Верховної Ради навпаки біля трибуни перебували позафракційні депутати і менші політсили.

Нагадаємо, Разумков з команди Зеленського розповів про нову посади в Раді.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський закінчить пекло на Донбасі, все вже почалося.

Також Знай. ua писав, що Хавалджи і Беленюк отримали нагороди від Зеленського в День Незалежності.