В українських шахтарів у останню неділю серпня, 25 числа, особливий день, гірники святкують - День шахтаря. Відомо, що український президент Володимир Зеленський вже встиг привітати гірників з їх професійним святом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Офісу Президента.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шахтарі
Шахтарі

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Щоденну наполегливу працю та високий професіоналізм шахтарів є запорукою стабільної роботи вітчизняного паливно-енергетичного комплексу, здатного задовольнити потребу національного товаровиробника в якісному енергоносії та забезпечити теплом і світлом кожен український дім", – йдеться у привітанні Глави держави, яке цитує офіційний сайт ВП.

Володимир Зеленський зазначив, що сьогодні перед шахтарями постають нові виклики і відповідальні завдання.

"Вірю, що в процесі реформування та оновлення галузі ми спільними зусиллями досягнемо енергетичної незалежності країни. Переконаний, що ваша мужність та відданість справі і надалі сприятимуть сталому соціально-економічному розвитку держави та підвищенню рівня добробуту наших громадян", – зазначив Президент України.

Нагадаємо, новий прем'єр-міністр України від Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа ціни на один із найпопулярніших продуктів різко злетять.

Знай.uа писав, заробітчанам дали "зелене світло" з України до Європи запустять прямий поїзд.