Відома причина відсутності голови Офісу президента України Андрія Богдана на урочистих заходах 23 та 24 серпня з нагоди Дня Незалежності. Він відмічав весілля своїх друзів в Сен-Тропе у Франції. Про це повідомляє LB.ua.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Так, у п'ятницю, 23 серпня, власниця юридичної фірми LCF Анна Огренчук і юрист Андрій Довбенко святкували весілля. Офіційно шлюб був укладений ще в грудні 2018 року, але урочисті заходи влаштували лише зараз.

Раніше Огренчук і Богдан складалися в "Асоціації правників України". Зовсім недавно український лідер Володимир Зеленський включив Огренчук у склад Комісії, яка буде працювати над реинтеграцией окупованого Донбасу.

У суботу, 24 серпня в День незалежності України журналістам змогли дізнатися, що глава Офісу президента Андрій Богдан знаходиться у Франції.

Нагадаємо, що стало відомо, чому насправді права рука Зеленського подав у суд на "Схеми".

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти показали українцям "сімейне гніздечко" Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що замість військового параду по Києву пройдуть ветерани на чолі з президентом Зеленським.