Перший президент України Леонід Кравчук вказав на головні помилки та недоліки в роботі п'ятого глави держави Петра Порошенка. Такими Кравчук назвав бажання стати багатою людиною і неймовірний кар'єризм.

Про це пише "112 Україна"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

"У нього два нестачі великих, я думаю, вони і сьогодні діють. Це його всеохоплююче бажання стати багатою людиною. Він тут не зупиниться ні перед чим. Він бізнесмен. Він творив не управління державою, а бізнес-імперію, якою управляли його соратники. Бізнес-команда. Це перший його недолік, який - ну, він як бізнесмен, він же грамотний чоловік, освіта у нього стаціонарне, це ж не те, що він отримував його десь там..., володіє логікою, мовою, але ось цей недолік, який не зупиняє його ні перед чим, - це багатство. І друге - це кар'єризм неймовірний. Просто неймовірний", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перший президент України також зазначив, що, не зважаючи на допомогу та поради попередників, Петро Порошенко не часто їх слухав та дослухався.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ну, він нікого не хотів слухати. Нікого. Я звертався до нього нечасто, але двічі звертався з якимись пропозиціями і зрозумів, що краще не звертатися. Він слухає, навіть викликає до себе виконавця, але і виконавець, і він знає, що нічого робитися не буде", - сказав експрезидент.

Нагадаємо, Леонід Кравчук зізнався, що лягаючи спати, бере з собою зброю. Перший президент України зізнався, чого боїться найбільше.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Кравчук розповів, що заважає Україні увійти до складу Європейського союзу.

Також портал Знай.ua писав, що промову президента Зеленського порівняли з Порошенком. Ось у чому головна відмінність.