Президент України Володимир Зеленський зробив чергове призначення на керівну посаду. Тепер начальником СБУ Києва та Київської області буде Сергій Болдир, який з 2016 року очолював департамент охорони державної таємниці та ліцензування.

Про це йдеться в указі глави держави №629 від 27 серпня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іншим указом (№628) Зеленський звільнив Болдиря з попередньої посади начальника департаменту охорони державної таємниці та ліцензування центрального управління СБУ. На жаль, журналістам не вдалося знайт його майному декларацію.

Чудова новина!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ХТО ТАКИЙ СЕРГІЙ БОЛДИР

Болдирю 46 років, у нього звання генерал-майора. Народився в Одесі. Закінчив Національну академію СБУ. Він одружений і у нього двоє синів.

Сергій Болдир

В мережі про нього інформації небагато. Зокрема відомо, що він на своїй посаді сформував нову команду. Вона активно працювала і з тимчасово переміщеними особами з Донецької та Луганської областей, на предмет виявлення серед них сепаратистськи налаштованих громадян.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вручив нагороду депутату з Латвії.

Як повідомляв раніше Знай.ua,у Зеленського розповіли, як зміниться система голосування у Верховній Раді та що буде з кнопкодавами.

Також портал Знай.ua писав, що чому президент Зеленський звільнив свого радника Стефанчука.