Хоча Петро Порошенко вже кілька місяців, як не є Президентом України і його повноваження на цій посаді гідно змінив Володимир Зеленський, але ті "подарунки", які Петро Олексійович залишив після себе, ще довго будуть відгукуватися луною по всій країні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інавгурація Петра Порошенка
Інавгурація Петра Порошенка

Цілу купу таких "подарунків" показав український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він зібрав воєдино колаж із зображеннями самих противних для українців осіб, які знаменують епоху Петра Порошенка.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ціла епоха... В одній фотографії" - підписав колаж Шнайдер.

В коментарях моментально стали відзначатися небайдужі українці:

"Багато хто зі мною не згоден, але з цієї скотобазою треба вчинити як у часи сумного середньовіччя - майно конфіскувати, самих скотів розвісити навколо Ради, синів на галери", "Як на підбір. Що турбота про державу з людьми творить!", "Відібрати все награбоване і погасити борг МВФ", "Це ж не люди, це кнури колись були такі в колгоспах", "Як на підбір. І з ними дядько Чорномор. Інакше не скажеш", "Стадо свиней", "Пережили голодомор"

"Гниль на кожному обличчі", "Які пики, така і епоха!", "Нечесть на нари", "Що це за жахи?", "Цьом у товсту дупу.", "Зжерли Україну", "В фільмі жахів грати цій трупі. Вони взагалі-то бачать свої пики в дзеркалі.", "Свиняча солідарність".

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський та Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.