29 серпня новий парламент збереться на першому засіданні. Поки всі вгадують, хто займе ключові посади в Раді, ми зібрали ймовірні кандидатури.

Зараз головним претендентом на посаду прем'єр-міністра є заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук. Про це повідомляє LB.ua.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олексій Гончарук

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Міністерство охорони здоров'я

Основним кандидатом на МОЗ вже призначено екс-голову Одеської ОДА Максима Степанова. Адже він вже обговорив цю тему з Олексієм Гончаруком. Також скоро у Степанова відбудеться зустріч з Володимиром Зеленським.

Максим Степанов

Міністерство оборони

Член наглядової ради «Укроборонпрому» і радник президента України Андрій Загороднюк став основним претендентом на пост міністра оборони.

Андрій Загороднюк

Міністерство економіки

Президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов може зайняти пост міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Тимофій Мілованов

Міністерство інфраструктури

На місце Володимира Омеляна можуть претендувати шість кандидатів. Найбільш вірогідним кандидатом видання вважає Владислава Криклія – №12 у списку партії «Слуга народу».

Міністерство у справах ветеранів

Союз ветеранів України вимагає призначити керівником профільного міністерства Оксану Коляду.

Міністерство фінансів

Міністром фінансів залишиться Оксана Маркарова. Ексзаступниця Олександра Данилюка, яка очолила міністерство після його звільнення влітку 2018 року, налагодила контакт із Зеленським і главою його Офісу Богданом.

Оксана Маркарова

Крім того, у новому уряді може не бути віце-прем'єрів. Про це йдеться в Telegram шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної.

«Це — одне із головних дискусійних питань на сьогодні. В цілому, ЗеКоманда цей інститут налаштована рубати. Незрозуміло навіть, чи буде просто перший віце, не кажучи вже про «простих», — написала журналістка.

Нагадаємо, ексгубернатор Одеської області хоче зайняти крісло Супрун.

Як повідомляв портал Знай.uа, суд скасував перемогу на виборах депутата від "Слуги народу".

Також портал Знай.uа писав, що українцям представили нову Верховну Раду.