Представники політсили "Слуга народу" заявили, що депутати з партія Порошенка "Європейська солідарність" виступили проти розгляду питання щодо скасування депутатської недоторканності у перший день роботи Верховної Ради нового скликання.

Про це повідомляє прес-служба "Слуги народу".

Верховна Рада

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, депутати Зе команди наголосили, що не здивовані такими заявами від Порошенка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми від себе додамо - при розкладах Петра Олексійовича вони були б проти розгляду цього питання і в останній день роботи цієї Ради", - говорять у "Слуги народу".

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо, що перший день роботи новоъ Ради може увійти в історію. На порядок денний висувають близько 70 питань для розгяду, зокрема серед них скасування депутатської недоторканності, а також призначення глави уряду та інших міністрів.

Нагадаємо, колишній губернатор Одещини, якого звільнив Порошенко, хоче зайняти крісло глави МОЗ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Поплавський потрапив під слідство: "юний орел" приховав тисячі елітних квадратних метрів.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського розповіли, що буде з медичним страхуванням в Україні.